Autor Wątek: Chorwacja, lipiec - sierpień  (Przeczytany 427 razy)

Opis: Chorwacja, lipiec - sierpień

Offline Mężczyzna Student

• Miasto:
  • Na forum od: 16.03.2013
Chorwacja, lipiec - sierpień
« 16 Cze 2013, 13:31 »
Witam

Poprawiam swoje ogłoszenie, mam 23 lata, jestem studentem Wychowania fizycznego, jeśli chodzi o doświadczenie to tylko krótkie wypady. Wyjechać planuje w Cieszynie.
Dojazd do Brno, następnie kierunek na Wiedeń, kolejno na Graz, Maribor, Ljubljana, Rijeka, Zadar. To takie większe miejscowości przez, które planuje przejechać. Powrót to już zależy jak będzie przebiegać podróż, ale też rowerem. Planuje jechać ok 150 km średnio dziennie. Stawiam na spanie tylko na "dziko". Dystans ok 3000 km łącznie. Sposób wyżywienia (gotowanie we własnym zakresie). Przybliżony budżet ok 1 500 zł. Ciekaw jestem czy starczy. Na co stawiam, głównie na Chorwację, choć ostatnio bardzo z tego co oglądam na necie interesuje mnie Słowenia, tylko jeszcze nie wiem co dokładnie. Jeśli macie jakieś propozycje to z chęcią jestem zainteresowany. Deszcz hmmm... to zależy jak bardzo będzie padać i do tego będę podejmował odpowiednią decyzje. Drogi o mniejszym natężeniu bym preferował. Mam nadzieje, że teraz dobrze to napisałem.

Offline Mężczyzna tytan

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 26.01.2013
    • naszprychowani | blog
Odp: Chorwacja, lipiec - sierpień
« 19 Cze 2013, 21:03 »
Kurcze, szkoda że nie jedziesz na początku lipca. Tempo zarąbiste i tereny też ciekawe.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum