Autor Wątek: Hiszpania Andorra Francja  (Przeczytany 1792 razy)

Opis: FOTKI

Offline Mężczyzna sinuche

• Miasto: Beskid
  • Na forum od: 17.04.2009
Odp: Hiszpania Andorra Francja
« 29 Cze 2013, 11:00 »
Gratulacje. Przejrzałem galerię, wiele znajomych miejsc rozpoznałem.

Pogoda marną mieliście - taki paradoks, jechałem podobną trasą w styczniu, było słonecznie i ciepło, śnieg tylko wysoko w górach.

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
« 29 Cze 2013, 14:04 »
Pogoda nie rozpieszczała, ale widziałem, że uśmiechy mieliście na twarzy mimo wszystko :D

Podoba mi się, że jest Was dużo na tych fotkach - uzmysłowiło mi to, że jest to coś na co nie zwracam uwagi :) Czas to zmienić - dziękuję za fajne fotki.
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
« 29 Cze 2013, 14:44 »
hindiana, sinuche - dziękujemy :)
Nie wiem jak jest w Dublinie ;) ale w Barcelonie sieć ścieżek rowerowych jest imponująca. Mieliśmy spore obawy związane z przemieszczaniem się rowerami w tak dużym mieście. Zupełnie zbędne były to obawy. Już pierwszego dnia ładna ścieżka rowerowa wprowadziła nas do samego centrum. Doszliśmy do zgodnego wniosku, że jesteśmy frajerami bo po prostu trzeba było znaleźć w sieci mapę ścieżek i problem z głowy. Po kilku godzinach w mieście zmieniliśmy zdanie. Żadna mapa nie jest potrzebna. A to dlatego, że ścieżki są WSZĘDZIE. Piękne, najczęściej dwupasmowe z eleganckim asfaltem i odrębną sygnalizacją świetlną. Co więcej mimo ich istnienia rowerzyści są tolerowani na jezdni. Żadnego trąbienia, wyprzedzania na milimetry itp. Pełna kultura. Na prowincji też drogi dostosowane są do rowerzystów. Jeżeli gdziekolwiek (np. w tunelach) pojawia się zakaz jazdy rowerem od razu obok jest świetnie oznaczona ścieżka. W sąsiedniej Francji już tak fajnie nie jest i poziom kultury kierowców zdecydowanie niższy.

Podoba mi się, że jest Was dużo na tych fotkach - uzmysłowiło mi to, że jest to coś na co nie zwracam uwagi :) Czas to zmienić - dziękuję za fajne fotki.
Zawsze do usług ;)

« 30 Cze 2013, 20:59 »

Etam - Gaudi...
Mi się tam najbardziej podobała połowica Martinka  ;)
Oj mnie też ;)

... ale wielkie gratulacje dla małżonki, że dała sobie radę w tak wysokich górach, że pomimo tak fatalnej pogody ukończyliście wymagającą trasę.
Upiera się że było łatwo  ;D ;D ;D

Offline Mężczyzna MichalSC

• Miasto: Sosnowiec
  • Na forum od: 27.01.2013
« 1 Lip 2013, 21:44 »
Bardzo fajne zdjęcia. Żona dominuje:)

« 1 Lip 2013, 22:10 »
Nie tylko na zdjęciach, nie tylko na zdjęciach   ;D ;D ;D

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 2 Lip 2013, 14:07 »
ale wielkie gratulacje dla małżonki, że dała sobie radę w tak wysokich górach, że pomimo tak fatalnej pogody ukończyliście wymagającą trasę.

Miałem przyjemność jeździć z Anią i Marcinem. Ania to wcale nie taka mimoza, nie, nie...potrafi zakręcić :)

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum