Autor Wątek: 05-07.07.2013 Lipcowy weekend – 436 km  (Przeczytany 766 razy)

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
  • Na forum od: 11.10.2011
    • rowerkiem.eu
05-07.07.2013 Lipcowy weekend – 436 km

Kolejny mój trzydniowy (w zasadzie dwa i pół) wyjazd rowerkiem po warmińsko-mazurskich-podlaskich terenach.
No i wreszcie udało mi się przekroczyć próg 200 km jednego dnia na rowerze z sakwami. :)
Może i nie wyczyn, ale już kilka razy miałem trasę 195 km i tej dwusetki jakoś mi nie szło przekroczyć.

http://rowerkiem.eu/05-07-07-2013-wiznatykocinbialystok-436-km/

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
bardzo fajny wyjazd. Podziwiam że tak samemu. Gratuluję dystansu.

Offline Mężczyzna paweł.70

• Marin
  • Miasto: Ciepłe Łóżeczko
  • Na forum od: 28.11.2011
Tereny piękne, w 2012 jechałem drogą Mońki-Grajewo zaliczając BPN, droga bardzo ruchliwa i niebezpieczna. Masz gdzie pojeździc.
Gratuluje i pozdrawiam.

Dom jest tam, gdzie rozkładamy obóz
Liczy się podróż, a nie cel.

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
    • rowerkiem.eu
Dziękuję, :)
Ja miałem to "szczęście", że wyjeżdżałem z Moniek o 6.30 i jeszcze w niedzielny poranek nie było takiego ruchu. Później pomiędzy Grajewem a Ełkiem faktycznie ruch był bardzo duży i wariatów nie brakowało, dlatego w Nowej Wsi Ełckiej pojechałem w lewo na Malczewo-Szarejki, aby ominąć kilka kilometrów drogi do Ełku i wyjechać na drogę Ełk-Orzysz, gdzie było już mniej aut i droga lepsza.

Offline Mężczyzna Neno

• Miasto: Zambrów
  • Na forum od: 09.01.2011
Podziwiam, że jeszcze miałeś czas zdjęcia robić ;)
Fajna trasa, muszę też coś podobne uskutecznić.

Offline Mężczyzna Czeker

• Miasto:
    • rowerkiem.eu
:)
Choć aparat fotograficzny to zwykły kompakt Lumix DMC-SZ1, to dla mnie jakość tych fotek wystarcza, bateria też wytrzyma trochę. Zawsze staram się robić dużo zdjęć, bo kto wie, może już w jakieś miejsce drugi raz nie pojadę, a tak zawsze pamiątka zostanie. Część zdjęć oczywiście też idzie do kosza, bo poruszone albo prześwietlone, itd.
W galerii jest tylko kilkadziesiąt zdjęć, a w sumie zrobiłem na tej trasie 310 fotek. Kilka obiektów pominąłem, bo wiem, że będę w okolicy za jakiś czas ponownie i porobię więcej zdjęć (np. w Białymstoku).

Offline Mężczyzna Neno

• Miasto: Zambrów
  • Na forum od: 09.01.2011
W galerii jest tylko kilkadziesiąt zdjęć, a w sumie zrobiłem na tej trasie 310 fotek.
I dlatego obejrzałem wszystkie, jakość też zachęcała do klikania "dalej".
Jak zaglądam do galerii z 3 dniowego wyjazdu gdzie jest 400szt to po prostu od razu odpuszczam.

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum