Autor Wątek: Niecale 4000 i zjechany naped!  (Przeczytany 3390 razy)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
Odp: Niecale 4000 i zjechany naped!
« 28 Lip 2014, 09:20 »
nie mogę jakoś uwierzyć, że w Edynburgu nie ma Polaka serwisanta rowerowego. Są takie strony lokalne gdzie się ogłaszają różni specjaliści itp. To nie musi być serwis, to musi być ktoś z głową do takich rzeczy. Może jakiś koleś z klubu rowerowego itp. Tak piszę bo akurat mam kumpli w Lodnynie serwisantów, co niestety nie pomaga Tobie, bo znacznie dalej jesteś. Ale myślę sobie, że może spróbować? Edynburg nie taki mały. Ceny na stronach internetowych o których była mowa, (agnielskie) są zbliżone, podobne do naszych. Najlepiej by było poza serwisem to zrobić.

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
« 28 Lip 2014, 13:28 »
Jak mi Marta załatwisz holideja w fabryce to przyjadę, ogarnę. :P

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
« 28 Lip 2014, 13:37 »
Moge ci zwolnienie wypisac :)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 28 Lip 2014, 14:04 »
Marta, pisałaś?
Co zaproponowali? 
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Kobieta Marta

« 28 Lip 2014, 14:18 »
Doszlam do wniosku, ze chyba pozamawiam czesci z tego sklepu, ktory podlinkowal Rafalb (mam nadzieje, ze w razie czego bede mogla prosic o porade co wybrac? :) ) i albo sprobuje to poskaldac do kupy sama, albo dam do serwisu, zeby ktos mi to zamontowal.

PS. @Mariusz - Mieszkam na Wyspach, wiec interesuja mnie sklepy w UK ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 28 Lip 2014, 14:22 »
Tak wiem, sklep ten wysyła za granicę.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline Kobieta Marta

« 28 Lip 2014, 16:02 »
Ach, to tego jakos nei zauwazylam:) Ale ChainReaction ma darmowa wysylke na wszystko ;) i z tego co widzialam rowniez zwroty, wiec to bedzie chyba dla mnie prostsze;)
Ale bardzo dziekuje ci za pomoc, przyjrze sie tym rzeczom i bede szukala odpowiednikow u siebie ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum