Witam
Mam 31 lat i szukam kompana/kompanów na wyprawę rowerową we wrześniu-konkretny termin do uzgodnienia. Mogę mieć max.16 dni wolnych.
Mam 3 różne pomysły:
1-szy)Bieszczady
2)Ukraina i Rumunia lub sama Ukraina lub sama Rumunia
3)Marakesz
W zależności od ilości zainteresowanych wspólnie zadecydujemy, który wariant jest najlepszy. Nie jestem połykaczem km i nie chciałbym jechać z kimś dla kogo najważniejsza jest liczba przejechanych km, chciałbym jechać do 100 km dziennie(max 120km), w zależności od panujących warunków (wiadomo,że 100 km w górach to już duża ilość). Chcę wypocząć a nie zajeżdżać się, dlatego wydaje mi się, że wariant nr 1 czyli Bieszczady jest najbardziej odpowiedni (biorąc pod uwagę ilość dni), choć jeśli uda się wypracować jakąś optymalnie trasę w dwóch pozostałych wariantach, to jestem jak najbardziej za.
Noclegi na dziko w namiocie, ewentualnie u gospodarza, gotowanie we własnym zakresie, jazda w małym deszczu-jak najbardziej, ulewę lepiej przeczekać.
Moje wymagania w stosunku do kompana/kompanów to wzajemne zrozumienie, ko-operacja. Cenię sobie poczucie humoru.
Jeśli ktoś ma ochotę na jedną z powyższych wypraw, to mój email to: topcustomers2011@gmail.com
Postaram się też na bieżąco odpowiadać na wszelkie pytania w tym wątku, ze względu jednak na mobilną pracę mogą być pewne opóźnienia.Na pewno jednak każdemu odpowiem.
Pozdrawiam wszystkich dwukołowych traveller'ów ! Ahoj!