Autor Wątek: Bieszczady/Ukraina i Rumunia/Marakesz  (Przeczytany 467 razy)

Offline CarpeDiemCzleniu

• Miasto:
  • Na forum od: 13.07.2013
Bieszczady/Ukraina i Rumunia/Marakesz
« 13 Lip 2013, 01:04 »
Witam

Mam 31 lat i szukam kompana/kompanów na wyprawę rowerową we wrześniu-konkretny termin do uzgodnienia. Mogę mieć max.16 dni wolnych.

Mam 3 różne pomysły:

1-szy)Bieszczady

2)Ukraina i Rumunia lub sama Ukraina lub sama Rumunia

3)Marakesz

W zależności od ilości zainteresowanych wspólnie zadecydujemy, który wariant jest najlepszy. Nie jestem połykaczem km i nie chciałbym jechać z kimś dla kogo najważniejsza jest liczba przejechanych km, chciałbym jechać do 100 km dziennie(max 120km), w zależności od panujących warunków (wiadomo,że 100 km w górach to już duża ilość). Chcę wypocząć a nie zajeżdżać się, dlatego wydaje mi się, że wariant nr 1 czyli Bieszczady jest najbardziej odpowiedni (biorąc pod uwagę ilość dni), choć jeśli uda się wypracować jakąś optymalnie trasę w dwóch pozostałych wariantach, to jestem jak najbardziej za.

Noclegi na dziko w namiocie, ewentualnie u gospodarza, gotowanie we własnym zakresie, jazda w małym deszczu-jak najbardziej, ulewę lepiej przeczekać.

Moje wymagania w stosunku do kompana/kompanów to wzajemne zrozumienie, ko-operacja. Cenię sobie poczucie humoru.

Jeśli ktoś ma ochotę na jedną z powyższych wypraw, to mój email to: topcustomers2011@gmail.com

Postaram się też na bieżąco odpowiadać na wszelkie pytania w tym wątku, ze względu jednak na mobilną pracę mogą być pewne opóźnienia.Na pewno jednak każdemu odpowiem.

Pozdrawiam wszystkich dwukołowych traveller'ów ! Ahoj!

Offline Mężczyzna furman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 02.09.2010
    • http://www.szybkitowar.pl
Na pewno myślisz o Marakeszu :)
To jest w Maroku.
Rowery i kobiety to moje podniety
Podjazdy i dziewczyny to moje dyscypliny

Offline CarpeDiemCzleniu

• Miasto:
Tak jest. Chodzi o Maroko:) Późna pora i wkradł się mały chochlik.

Offline Mężczyzna shem

• Miasto: Kraków
Szukam opcji na wyjazd właśnie na wrzesień. Twoje podejście do podróżowania mi się podoba, stówka dziennie i bez pośpiechu, na wyprawie też chciałbym odpocząć.
Wybieram bramkę numer dwa  ;D W Bieszczadach byłem w zeszłym roku. A kierunek wschód mi odpowiada. Ja mogę mieć 15 dni wolnego.
Napisz czy chciałbyś coś zwiedzać czy bardziej rozmawiać z ludźmi i podziwiać krajobrazy.

Offline CarpeDiemCzleniu

• Miasto:
[Napisz czy chciałbyś coś zwiedzać czy bardziej rozmawiać z ludźmi i podziwiać krajobrazy]

shem: chciałbym bardziej skupić się na krajobrazach i zobaczyć jak ludzie żyją, funkcjonują aniżeli skupiać się na przebijaniu przez duże metropolie, które w gruncie rzeczy są do siebie bardzo podobne. I tak jak już mówiłem podziwianie i zachwyt nad tym co widzę a nie zachwyt nad statystyką- ile km, jak szybko, jak wysoko itd.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum