Ja was chętnie pożegnam w okolicach Trójmiasta jeśli będę mieć jak - pytanie tylko gdzie lepiej?
Maraton Rowerowy Dookoła PolskiStało się, zgłosiliśmy się we czterech : Wilk, RDKLSTR, Waxmund, transatlantyk .Start 17.08 2013 w samo południe pod latarnią morską na przylądku Rozewie. Wyzwanie ogromne. Każdy z nas ma przejechanych sporo długich tras, nigdy nie było jednak aż tak, żeby jechać przez 10 dni po 315 km. Spróbujemy. Nie święci garnki lepią Liczymy bardzo na wsparcie kibiców z naszego forum. /.../Wax : Drodzy Rodacy/.../Jeśli ktoś ma jakichś znajomych na trasie maratonu (czyli tuż przy granicy), to proszę o kontakt, bo robię sobie bazę ewentualnych noclegów[/b] (10 dni bez spania to jednak za dużo )Liczymy na sms'y podtrzymujące na duchu, i punkty kontrolne z ciepłym posiłkiem /.../
Niezależnie od tej propozycji, Waszą Trójkę zapraszam na solidny posiłek po zakończeniu przejazdu. Każdorazową należną kwotę prześlijcie na mój mailadres z podaniem nru konta dla celu jej uregulowania.
Co do konkretnego miejsca, to może np okolice Sokółki?
Dzięki Hipek Łatośłętka, gdybyś mógł nam na trasie zrobić punkt z ciepłym żarciem i zimnym piciem, to osobiście z wielką chęcią i wdzięcznością bym z niego skorzystał ew jakaś kanapka/baton na drogę zawsze daje nam trochę czasu w naszym napiętym grafiku Jest tak dużo zmiennych, że ciężko powiedzieć czy akurat w okolicach Białegostoku wypadnie spanie... Co do konkretnego miejsca, to może np okolice Sokółki? To ok 520km od startu, więc powinniśmy tam dotrzeć w niedzielę wieczorem...CytujNiezależnie od tej propozycji, Waszą Trójkę zapraszam na solidny posiłek po zakończeniu przejazdu. Każdorazową należną kwotę prześlijcie na mój mailadres z podaniem nru konta dla celu jej uregulowania.a tego akapitu chyba nie załapałem