Autor Wątek: Maraton Rowerowy Dookoła Polski - edycja 2013  (Przeczytany 29933 razy)

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 10.06.2008
Ale pewnie zaraz pójdzie spać a nocni jeźdźcy mogą pojechać dalej....Co nie zmienia faktu że pięknie jedzie i trzyma się cały czas na przedzie.
W Zakopanem zameldował się jako pierwszy!!

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Wrzuciłem kilka fotek ze startu:
https://plus.google.com/photos/102926024996995883095/albums/5914635545169736113?authkey=COm0_5OOp8XuvgE

Po zakończeniu będzie też film ze startu i mam nadzieję mety.

Offline Mężczyzna chesteroni

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2012
Bardzo ładna ta Twoja galeria. A na samym końcu jej oglądania pojawiło mi się okienko z napisem:
You've finished MRDP
:lol:

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Maratończycy piszą:
-"z żalem w sercu jestem zmuszony skapitulować. Tak sztywne przełożenia na tak długim (370 km) pagórkowatym etapie zniszczyły moje nogi"
-"Wyglada na to ze doznalem urazu kregoslupa w odcinku szyjnym. Jezeli jutro dolegliwosci nie ustapia bede musial sie wycofac :("

a nasi:
-"kici kici, tas tas… :)" (Wax)
-"piekna ksiezycowa noc" (Wilk)
 :lol: :lol:

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Nie chodziło mi raczej o ukazanie innych jako słabeuszy. Dla mnie każden jeden to tytan i respect za samą decyzję podjęcia takiego wyzwania oraz zrobienia kwalifikacji.

Chodziło raczej o ukazanie jak dobrze idzie naszym, z czego chyba wszyscy się cieszymy... ::)

Offline miki150

• Użytkownik forum
Nikogo nie krytykuję, ale przypomniało mi się jak Wax kończył wyścigi pedałując 300km jedną nogą, prowadząc rower z flakiem przez 50km itp, nie mówiąc o ostatnim bb-turze. :P

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012
Przed wjazdem na dw941 do Istebnej czeka na amatorow mocnych wrazen podjazd rodem z maratonow mtb skladajacy sie miedzy innymi z plyt betonowych w formi kratownicy. Ciekaw kto to pokona, ja podchodzilem. A tak w ogole to Istebna 1802 km. Jest swietnie, wjechalem ponad chmury i nawet widac pasmo WielkiejRaczy.

Byłem tam w piątek, tez na tych ażurowych płytach wymiękłem czyli jednak jest ciężko skoro takie robokopy też podprowadzać musieli :P

Offline Mężczyzna chesteroni

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2012
Wilk jest dość enigmatyczny w tych SMS-ach ale wychodzi na to, że prowadzi będąc w okolicach Wisły :)

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
Chyba nie. Pierwszy już w Cieszynie

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012
Wczoraj rozmawiałem z Wilkiem przez tel. on nie ma czasu na pisanie :) cały czas ciągnie do przodu jak to Wilk :) Ale tak czy siak pudło będzie forumowe :P

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
kolejny zawodnik, Radosław TUSIŃSKI, się wycofał. Cytat z jego relacji online "1529km Piwniczna Zdroj. Jest znacznie gorzej niz wczoraj. To jest dla mnie koniec MRDP 2013. Jest mi bardzo zle i smutno. Dalsza jazda moze oznaczac powazna kontuzje. Dziekuje Wszystkim, ktorzy mi pomagali, kibicowali i trzymali za mnie kciuki. Zawodnikom zmagajacym sie z trasa zycze osiagniecia mety. Nastepnym razem lepiej sie przygotuje."
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
No, dobrze im tak. Niech mają jak ja.:-D

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Dla mnie najwazniejsze by cali do konca dojechali.:-)

Offline miki150

• Użytkownik forum
Rekord rekordem, najważniejsze żeby nasz wygrał  :D

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
kolejny zawodnik wycofał się z wyścigu, Krzysztof WESZCZAK. Piod koniec swojej epopei jechał razem z Transatlantykiem. "Nasza" trójka, bez żadnego zrzędzenia prze naprzód. Jest duża szansa, że ukończą maraton w limicie czasu, choć obliczenia Marka co do czasu przejazdu pozostawiają mu niewielki margines na ewentualne opóźnienia.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum