Autor Wątek: Maraton Rowerowy Dookoła Polski - edycja 2013  (Przeczytany 29950 razy)

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
właśnie wróciłem z jazdy z Waxem. Ogólnie prezentuje się całkiem dobrze. Dokucza mu jednak ból kolan. Przez to co jakis czas musi zwalniać bądź się zatrzymać, żeby się ponaciągać i im ulżyć. Przytomność umysłu na dobrym poziomie, choć czasem przełączał się w tryb kalkulatora i na głos dokonywał obliczeń, czy zdoła dojechać na czas. Apetyt mu dopisuje, dobry humor nie opuszcza, chociaż lekko doskwiera mu samotność. Aż żal było go zostawiać samego przy wyjeździe ze Szczecina. Jeśli ktoś miałby czas i chęci, żeby potowarzyszyć Waxowi na trasie MRDP to z pewnością zrobi mu tym przyjemność. Przy rozstaniu Wax prosił, żeby pozdrowić wszystkich na forum i obiecał, że zrobi wszystko, żeby zmieścić się w limicie. Poniżej zdjęcie Waxa na stacji benzynowej w Pniewie koło Gryfina. Dość niewyraźne bo robione o zmierzchu komórką.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Bogusław

• Miasto: tu i tam :)
  • Na forum od: 23.03.2010
Nie wiem jak u Was,ale mnie forum wyświetla godz.23.30+ a faktycznie jest juz 00.42 :o
...użyszkodnik...

Offline Kobieta Beata

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 20.10.2012
Ja idę robić kawę, bo zasypiam, do 2 jeszcze trochę czasu zostało....

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl

Biorąc pod uwagę że oni dają komunikat raz na pół dnia :D i zawsze o kimś z czołówki zapomną, to słaby ten komplement.

Hehe, ale tu pytasz i pyk, od razu masz odpowiedź :D Już nie mówiąc o tym, że przed chwilą w shoutboxie Olo wypisał wszystkich jak po kolei jadą a tego mi cały czas brakuje na stronie mrdp.pl (chyba że coś przeoczyłam)

Nie mogę się doczekać golenia wąsów :> Ale chyba pójdę spać, bo pewnie filmik i tak pojawi się dopiero jutro :)
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Moje ustalenia wyglądają tak:

ostatni jedzie Marek i powinien minąć Kostrzyn jakieś 30-60 minut temu. tj 550 km i około 36 h do mety.

przed nim o 1,5-2h jadą razem Gubała, Nalazek, Koseski

gdzieś w tych okolicach jedzie też Knopik

koło Szczecina są razem Woźniak i Pietrzyk, przed nimi Wax, który minął Goleniów.

dalej już nad morzem Śmieja i Ruchlicki, ten drugi już minął Kołobrzeg.

Finiszują: Mazur z Adamczykiem, przed nimi Wojciechowski a na prowadzeniu Wilk.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
No toż o to mi chodzi, że słaby komplement bo porównujesz ola do byle czego.
Niech mi wybaczą organizatorzy, ale w tej kwestii mrdp.pl to lipa jak stąd do tamtąd.

Wilk walczy z podjazdem w Żarnowcu, czyli zjazd w świetle swojej latareczki pokonał w jednym kawałku i bez awarii.

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
Owszem, zgadzam się, lipton. Zwłaszcza jak gubią zawodników w klasyfikacji to trochę wstyd :) Ale z drugiej strony ma to dla mnie pewien urok, tak tu siedzimy wszyscy i kombinujemy gdzie kto jest, wieści w sumie tyle co zawodnicy smsów wyślą. Fajnie, podnosi napięcie i jest jakoś tak bardziej... kameralnie?:)

Ech jeszcze z godzinka... Mam nadzieję, że będzie film z golenia wąsów bo na to czekam najbardziej :D!
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
No masz!
Tyle czasu się tu poświęcamy, siedząc nocą przed komputerami, kiedy oni sobie tam wycieczki rowerowe uskuteczniają, że chyba nam się coś należy, prawda?  :D

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Wilk w piątek w Zgorzelcu:

(Kliknij, by pokazać/ukryć)

Waxmund w sobotę w Przewozie:

(Kliknij, by pokazać/ukryć)
« Ostatnia zmiana: 26 Sie 2013, 01:17 Waski »
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Skoro Wilk o 0:52 był na podjeździe w Żarnowcu jakieś 22km od mety, a Wojciechowski o 1:10 (18 minut później) był jakieś 14km dalej to już tylko coś niespodziewanego mogłoby zmienić tę kolejność.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
Wg doniesień Michała i Mikiego150, którzy jeżdżą w okolicy autem to Wilk ma ok 17 km przewagi nad Adamem i 25 km nad dwójką z Grupetto.
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Kobieta eranis

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 30.01.2013
Matko to już niedługo. Ale zazdroszczę  Im tych emocji na mecie i obecności przy naroidzinach nowego Wilka

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Niech mu chłopaki powiedzą, że Wojciechowski 500m za nim, bo inaczej nie pójdziemy spać  ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
Wygrał!
Cytat: wg strony mrdp
O godzinie 2:16 na mecie pojawił się Michał Wolff. Czas przejazdu 206 godzin i 16 minut, czyli  8dni 14 godzin i 6 minut.

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Gratulacje dla Wilka. Teraz czekamy na Waxa i Marka :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum