Autor Wątek: Maraton Rowerowy Dookoła Polski - edycja 2013  (Przeczytany 29912 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Która część Ciebie pojedzie za którym? :)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
Zaglądałem na listę uczestników na stronie MRDP i bardzo mi się podoba, że jako jedni z nielicznych podchodzicie do tematu bez większej spiny. Co poniektórzy wymieniają tam swoje liczne sukcesy, chwalą się przynależnością do klubów kolarskich, rzucają zdjęcia z podium jakichś zawodów itp. A na drugim biegunie np. Wax wali hasło że lubi "słuchać z pasją „Last Christmas” zespołu Wham latem…" Aha i JK Mikke również [sam nie wiem co bardziej ekstremalne]

Tak trzymać i tym bardziej życzę powodzenia.

Tak dla dodatkowej motywacji:
http://www.sport.pl/Triathlon/1,133288,14369821,Triathlon__Didier_Woloszyn__czyli_w_33_dni_33_razy.html#BoxSlotII3img

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Szkoda, że w tym terminie jest kinderwyprawka.. A już chciałem sugerować zmianę planów (nocleg w Gdyni i podwiezienie na dachu na start). A może ktoś inny będzie w Trójmieście i ma takie możliwości?
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna chesteroni

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2012
A ja mam pytanie logistyczne do naszych ultrasów:
Jak rozwiązujecie kwestię ubrań i higieny ubraniowej? Strój rowerowy w czasie długiej jazdy już po jednym dniu śmierdzi, jest wilgotny od potu itp. Czy (i ile) zabieracie zapasowych kompletów i jak organizujecie kwestie prania?

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Niestety. Nie ma letko. Dwa komplety strojów MUSZĄ wystarczyć. Wax nie chce pożyczyć Extrawella   ;D
Jak się uda wyprać po drodze, będzie duży sukces. A problem bardziej w suszeniu niż w praniu. Jazda zajmie 16 - 18 godzin na dobę. Będzie kiepsko z limitem to i jakąś noc będzie trzeba zarwać.
Logistyka to po końskim zdrowiu największy problem tego przedsięwzięcia.

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Bez przesady, dziesięciodniowa koszulka jeszcze nikogo nie zabiła, ja bym wziął nawet tylko jeden komplet  ;)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Najgorzej jak od potu i brudu ciuch zaczyna obcierać to warto wymienić. Najgorzej ze spodenkami, bo dużo miejsca zajmują i ciężko wyprać.

Hmm może poprzesyłajcie do mnie zapasowe ciuchy a np. w Konstantynowie (786,2 km) albo gdzieś dalej na lubelszczyźnie Przywiozę na zmianę i zużyte zabiorę. :)

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
i zużyte zabiorę
Czy aby na pewno wiesz na co się porywasz? :lol:

Offline Mężczyzna memorek

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 12.05.2007
i zużyte zabiorę
Czy aby na pewno wiesz na co się porywasz? :lol:
Yoshko chce testować szczelność jakichś nowych sakw  ;D

Marek

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Niestety. Nie ma letko. Dwa komplety strojów MUSZĄ wystarczyć. Wax nie chce pożyczyć Extrawella   ;D
Jak się uda wyprać po drodze, będzie duży sukces. A problem bardziej w suszeniu niż w praniu. Jazda zajmie 16 - 18 godzin na dobę. Będzie kiepsko z limitem to i jakąś noc będzie trzeba zarwać.
Logistyka to po końskim zdrowiu największy problem tego przedsięwzięcia.

;D
Dzieeciaaaaku … cooo Tyyy najlepszego wypraawiaaszsz?!
Wy-do-roś-lej wreszcie!
Kieedyy Tyy ww koońńcu doj-rze-jesz?!?!

;D

Jeśli chcesz, jakąś tam koszulkę z bawełenki możem znaleźć. Dojedziesz do Yoshka, wdziejesz swieżą, tę zutylizujesz. Dobry pomysł, se myślę.
Podobnie i nosoczki, grzebień i zegarek.  ;D

/czemu ci ludzie sobie to robią; pomodliliby się w tym czasie w intencji Najświętszej RP o Jej wyzwolenie, najęli by się do żniw .../
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Łatoś - ty jak czasem coś napiszesz, to nie wiem czy to brak umiejętności pisania z sensem, czy po prostu dziwna maniera;/ Twoje posty sa nieraz takie pokrętne, że aż oczy bolą;P
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Tobie Księgowy też się czasem zdarzy  ;D

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
Łatoś - ty jak czasem coś napiszesz, to nie wiem czy to brak umiejętności pisania z sensem, czy po prostu dziwna maniera;/ Twoje posty sa nieraz takie pokrętne, że aż oczy bolą;P

Tak mnie Mama wita po i żegna przed każdym dłuższym (choćby i ledwie kilkugodzinnym) przejazdem rowerem.
W wypowiedzi tej jest cała masa sympatii, troska, nutka przekory.
Miód do uszu i na serce.

Reszta jest moja ;D
(inspiracje czerpię z kontekstu życia)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna michał

• z kropką
  • Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 10.06.2008
Szkoda, że w tym terminie jest kinderwyprawka.. A już chciałem sugerować zmianę planów (nocleg w Gdyni i podwiezienie na dachu na start). A może ktoś inny będzie w Trójmieście i ma takie możliwości?

Ja mam obie możliwości.
Nocleg i i podwózka w dwie strony,więc jakby ktoś z Was wybrał taką opcję to zapraszam.

Offline Mężczyzna wallace

• Miasto: okolice otwocka
  • Na forum od: 13.11.2012
Panowie , trzymam kciuki za Was !!! Życzę Wam dużo sil w nogach i mocnej psychiki  ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum