Autor Wątek: Maraton Rowerowy Dookoła Polski - edycja 2013  (Przeczytany 29943 razy)

Offline m+k

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 06.09.2011
    • www.wyprawyrowerowe.zgora.pl
Super zdjęcie i super chłopaki. Michał nie do poznania ale bardzo korzystny nowy wizerunek :)
Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich Was

PS. A tak z ciekawości zapytam to ile schudliście? Może to do opatentowania kolejna "szybka dieta" ;)
« Ostatnia zmiana: 27 Sie 2013, 16:04 m+k »

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
no no, Wilk bez wąsa i w tej bluzie wygląda baardzo młodzieżowo, kurczę, na ulicy bym nie poznał ;-)

gratulacje chłopaki ;-)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
O Wielka Trojca  ;D
Gratulacje chlopaki!!! Jestescie wielcy!!!
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
Warto zwrócić uwagę, że był najstarszym zawodnikiem biorącym udział w tegorocznym MRDP.
To jest właśnie element, za który to właśnie Marka podziwiam najbardziej. Jest dla mnie przykładem :D

Wilk: to Ty?  :icon_twisted:
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Co jest, od 20 minut nikt tu nic nie napisał? :)

Dorzuciłem resztę zdjęć do albumu:
https://plus.google.com/photos/102926024996995883095/albums/5914635545169736113?authkey=COm0_5OOp8XuvgE

Offline Mężczyzna marian65

• Miasto: Gronowo Górne
  • Na forum od: 23.11.2012
Gratuluję Panowie !!!
Całej Waszej trójce.
  Jesteście wielcy!
Miło było Was poznać podczas startu honorowego na odcinku po  Wyspie Sobieszewskiej.
Jeszcze raz Gratuluję.

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Miki, super zdjęcia! Jestem usatysfakcjonowany (trudne słowo 8)), tzn bardzo mi się podobają :D
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
O jak ja żałuję że mnie tam nie byłoooo!
Siedzę w pracy i się chichram :D Super zdjęcia Miki, i to o menelu i zataczaniu się :D hahaha
A Wilk jak odmłodniał :D

Gratuluję i od razu zaklepuję jakieś wspólne wyjście na piwo (Waxa to na pewno złapie, Transatlantyku będziesz jakoś w Krakowie?) muszę o tym posłuchać u źródła :P
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012
A ten między Markiem a Waxem to kto ??? :P :)))

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
zdjęcie trzech bohaterów mówi wszystko - bardzo dziękuję ze swojej strony za emocje, jakich mi dostarczyli :D

U mnie w obu miejscach pracy (bo dom - tego nie liczę) wszyscy wiedzą już, kto to Wilk, Wax i Transatlantyk.

Ave Chłopaki! Chwała i sława (i sru pięścią w klatę) :D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Kobieta kolibereq

• Miasto: Śląsk
  • Na forum od: 07.02.2013
Gratulacje dla Wszystkich  ;D
Nie chodzę, jeżdżę, chyba zostanę listonoszem...

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Wielkie, wielkie gratulacje! Wilku, niesamowity jesteś, kolejny wielki wyczyn! Wax, dzięki za wesołe relacje! Transatlantyku, gratuluję, podziwiam! :)
Dzięki za dostarczenie emocji, bardzo, ale to bardzo się cieszę, że wam się udało! Motywujecie, jesteście wspaniali po prostu!

p.s.
bardzo, bardzo żałuję, że nie miałam jak podjechać do was dziś na metę :(
« Ostatnia zmiana: 27 Sie 2013, 17:47 magda »

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
Ten w środku to Wilk ?  :P Ładny jakiś taki  :D Gratulacje Chłopaki  :)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Właśnie jestem w Gdyni  u naszego michała. który zaprosił mnie na zasłużoną regenerację po maratonie. Przeczytałem cały wątek z wypiekami na twarzy, bo jakoś tak było, że przez dziesięć dni wokół swojego tylko udziału się koncentrowałem :)
Odnośnie limitu czasu  - Daniel Śmieja powiedział, że dla niego nie ma to większego znaczenia, że to tak orientacyjnie. Osobiście dopingował Tomka Knapika, żeby ciągnął do mety, choć był podobno około 100 km za mną. Tomek stwierdził tuż przed dzisiejszym świtem, że ma dość i walnął się gdzieś spać.
Dziękuję wszystkim za wsparcie. Dziennie dostawałem około 50 sms-ów. Czasem liczyłem do trzech i dopiero sięgałem po telefon :) Pisali do mnie ludzie z różnych środowisk, ale ta tutaj nasza klika wyróżniała się zdecydowanie :)

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Kurcze, montuję film i wychodzi mi z tego produkcja pełnometrażowa... ale przecież nie wytnę jak Wax opowiada jak do kapliczki sie włamał albo jak zasnął przy sikaniu  :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum