Cytat: "Joseph"Bagażnik kosztował ~70PLN - dokładnie tyle co Crosso...To juz stare dzieje. Crosso zdrowo podniosło ceny wszystkich swoich produktów, bagażnik jest już po 109zł
Bagażnik kosztował ~70PLN - dokładnie tyle co Crosso...
Doradzili mi 'najlepszy' jaki mają, tj. Accent RC-38,... przy 3 dniowej wycieczce z ~10kg bagażu (Accent podaje max. 25kg!), popękał w 6 miejscach! Zawsze na spawach, ... Rurka jest w kształcie łuku - nic dziwnego że w czasie jazdy się ugina, sprężynuje, a spaw tylko pomógł się złamać.Jednak te 4 pkt na górze - raczej potwierdzają tandetne wykonanie.Bagażnik kosztował ~70PLN - dokładnie tyle co Crosso...
Crosso jest alu. Słyszałeś Robert żeby komuś się połamał?
Ponadto patrząc na wyroby sakwy Crosso dosyć sceptycznie patrzę na inne jego wyroby... ale może się mylę.
Cytat: "robertrobert1"Ponadto patrząc na wyroby sakwy Crosso dosyć sceptycznie patrzę na inne jego wyroby... ale może się mylę.Tak z macania- porównując ortlieby z ekspertami nie widzę ogromnych różnic poza pojemnością. Ale wiadomo: każdy ma swoje racje
Tutaj mają jeszcze bagażniki Crosso:http://www.sportadam.pl/s...erowe-p-25.htmlKupowałem już w tym sklepie i mogę z czystym sumieniem go polecić.