Autor Wątek: Cztery parki i Suwałki- szukam uroczej partnerki  (Przeczytany 668 razy)

Opis: namiot, woda, las, łąka, biedronka

Offline Mężczyzna tymczasem

• niech żyje Polska! Niech żyje!
  • Miasto: mazowieckie
  • Na forum od: 29.07.2013
Szukam kompanki na 7-8 dniową rowerową wycieczkę pt. Cztery parki i Suwałki ;-)
Celem jest odwiedzić cztery podlaskie parki narodowe; wigierski PN, białowieski PN, narwiański PN oraz biebrzański PN. Długość trasy dziennej będzie wynosiła ok. 60km. Całość trasy zamknięta zostanie w ok. 400km. Start w Suwałkach. Trasa będzie naszpikowana polami, łąkami, lasami i podlaskimi wsiami.
Oprócz jazdy na rowerze trochę leżakowania nad jeziorami, spacerów pieszych po PN, polowania na koniki polne, kradzieże ziemniaków, wieczorne ogniska, spotykanie wiewiórki i liska. Spanie w namiocie, albo w stodole u pana ,Tadka', wycieczka niskobudżetowa. Poszukiwana osoba winna mieć poczucie humoru, a zamiast alkoholu woli świerszcze na polu, urocza, łagodna i pogodna, gotowa na brak wygód, lubiąca komary i nocne mary.
« Ostatnia zmiana: 29 Lip 2013, 23:46 tymczasem »
M

Offline Kobieta Agnieszka

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.04.2013
A na kiedy planujesz hasanie po czterech parkach i suwałkach?
Liczone od: maj 2013

Offline Kobieta Alpaka

• Miasto: Śląsk
  • Na forum od: 28.05.2013
Z tym lubieniem komarów trochę przesadziłeś ;-P
Podbijam pytanie o termin
No i jakbyś powiedział coś więcej o sobie też byłoby miło ;-)

chciałbym wyruszyć do połowy sierpnia, ale jestem otwarty na terminy.
O sobie;lubię góry, pokazy i odgłosy natury. jestem trochę ekscentryk i nudziarz. Mam sporo poczucia humoru, abstrakcji i kreatywności. Poza tym trochę mięśni, kości, złości i radości. I oto powstaje mieszanka sprzeczności, którą trzeba zobaczyć, bo wyobrazić sobie nie sposób ;-)

PS a co do komarów dochodzę do wniosku, że skoro są wszędzie lepiej je polubić. Podczas wycieczki postaram się ani razu nie narzekać na ich obecność ;-)
« Ostatnia zmiana: 30 Lip 2013, 21:32 tymczasem »
M

Offline Mężczyzna wasilewski.studio

• Miasto: Poznań/Suwałki
  • Na forum od: 19.02.2013
    • Fotografia
kolego nie mieszkam w Suwałkach ale pochodzę z samego serca tego miasta, dlaczego pominąłeś SPK (Suwalski Park Krajobrazowy) ????
Każdy Park ukrywa swój urok i piękno, uwierz Suwalski nie jednego powaliło na kolana. Krajobraz górzysty, piękne jeziora, dookoła cisza. Jeżeli fotografujesz, będziesz miał raj ! Zobaczysz co ostatnie zlodowacenie poczyniło :) Służę informacją :)
Udanego tripu Życzę !!!

​http://www.shutterstock.com/g/przemyslawwasilewski

kolego nie mieszkam w Suwałkach ale pochodzę z samego serca tego miasta, dlaczego pominąłeś SPK (Suwalski Park Krajobrazowy) ????
Każdy Park ukrywa swój urok i piękno, uwierz Suwalski nie jednego powaliło na kolana. Krajobraz górzysty, piękne jeziora, dookoła cisza. Jeżeli fotografujesz, będziesz miał raj ! Zobaczysz co ostatnie zlodowacenie poczyniło :) Służę informacją :)
Udanego tripu Życzę !!!

Wielkie to moje niedopatrzenie, zapomnieć o miejscu, o którym się myślało pół zimy. Wielkie dzięki kolego. Tym samym trasa zmienia bieg, oczywiście bez SPK ,,objechać" się nie może!
Przypominam, że poszukiwania trwają.
M

Offline Kobieta Alex

• Miasto: Chorzów
  • Na forum od: 22.07.2013
Hej! Ja może byłabym zainteresowana ale już się wybieram na Bornholm 10 sierpnia:) Może zmienisz kierunek?

Hej! Ja może byłabym zainteresowana ale już się wybieram na Bornholm 10 sierpnia:) Może zmienisz kierunek?

nie, dzięki  ;)
M

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum